• Admin

Lawak Rumah Tangga Tua :)


Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri GMH di Shah Alam (Gambar tiada kena mengena dengan artikel)

GMH Trading & Marketing adalah syarikat bumiputera yang telah didaftarkan pada 23 Mei 2007 sebagai sebuah syarikat perniagaan dalam bidang kesihatan dan kecantikan. GMH memulakan perniagaan secara kecil-kecilan sambil menimba pengalaman sebagai pemborong, peruncit dan pengedar produk kesihatan dan kecantikan.

Matlamat syarikat adalah untuk menjadi sebuah syarikat bumiputera pemborong, pengedar dan peruncit produk kesihatan dan kecantikan yang halal, suci dan selamat tanpa risiko kepada pengguna dengan harga yang berpatutan di pasaran domestik dan luar negara. Pihak syarikat telah bekerjasama dengan pengeluar-pengeluar produk yang telah mendapat sijil kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Syarikat ini juga membuka peluang perniagaan borong dan runcit kepada golongan bumiputera agar dapat membina rangkaian bersama rakan niaga baru dan usahawan tempatan.

Sila layari web GMH di link tersebut: http://www.gmh.com.my

.......

Seorang suami yg berumur 60 ingin menguji tahap pendengaran isterinya yg berumur 55. Dari jarak 10mtr suami memulakan :- Suami : awk masak apa hari ni..? Dia dapati isterinya senyap. Dari jarak 7mtr pula. Suami : awk masak apa hari ni..? Dia dapati isterinya senyap. Dari jarak 5mtr pula. Suami : awk masak apa hari ni..? Dia masih dapati isterinya senyap. Dari jarak 3mtr pula. Suami : awk masak apa hari ni..? Isterinya senyap jugak. Dari jarak 1mtr...dgn suara yg lebih kuat. Suami : awk masak apa hari ni..? Kali ni isteri terus me njawab. Isteri : awak ni dah pekak ker...dah 5 kali saya jwb...awak tanya gak lagi.... 😬😁😆 Kadang2 kita rasa kita betul .. sebenarnya orang lain lebih betul .. betulkan yang biasa .. biasakan yang betul ..

Featured Posts